Van huis uit ben ik fashion designer. Na mijn studie aan de Rietveld Academie in Amsterdam, vertrok ik naar Parijs, waar ik werkte bij internationale modehuizen als Jean Paul Gaultier, Cerruti en M+F Girbaud. Door altijd dichtbij mezelf te blijven, voegde ik iets speciaals toe aan de ontwerpen die ik maakte voor anderen, en later ook voor mijn eigen label. Door altijd dichtbij mezelf te blijven, voegde ik iets speciaals toe aan de ontwerpen die ik maakte voor anderen, en later ook voor mijn eigen label. Mijn Franse en Italiaanse ervaringen hebben zeker bijgedragen aan mijn stijl en met name mijn interesse voor texturen en kleur.

Mijn passie is om rust, ruimte en sfeer te creëren.

Of ik nu een huis inricht of een jurk ontwerp, de principes zijn hetzelfde. Het gaat om kleuren, stoffen en vooral het mixen van materialen en structuren. Rust kan je creëren met een pure basis, mooie meubels en dé juiste kleuren die bij jou en je HUIS passen.

SAMENWERKING met mijn man Ad Groot

Na 25 jaar Frankrijk zijn mijn man, beeldend kunstenaar Ad Groot en ik terug gegaan naar Nederland en transformeerden we Ads ouderlijk huis tot ons droomhuis. Toen werd mijn passie voor interieur geboren. Het leidend principe daarbij is: rust, ruimte en orde als basis. Mijn eigen smaak is te omschrijven als puur, natuurlijk, warm en sfeervol, met een avontuurlijke twist.

Natrufied architecten

Sinds januari 2020 is er een samenwerking tot stand gekomen met het innovatieve architecten bureau Natrufied. Zij werken met bio-basesd materiaal en hun focus is om de natuur te betrekken in hun projecten. https://www.natrufied.nl/

– project WOODONE

In samenwerking het interieur ontworpen voor het Tiny House project WoodOne.

natuurlijke materialen