HET PROJECT ‘ONS EIGEN HUIS

 

 

INDUSTRIEEL DESIGN

In Elle Decoration Country is de titel “Industrial Strength”. Door materialen als beton, staal en hout te gebruiken, creëerden wij een industriële sfeer in huis.  ‘Verweerde’ effecten verkregen op zowel hout als staal, door schrapen en branden toe te passen. De gestucte muren hebben allerlei verschillende structuren, doordat de stuc, met of zonder pigmenten afwisselend in dikke of dunne lagen is aangebracht. Soms is zelfs de onderliggende steenlaag zichtbaar gelaten. Het lijken net muren uit een oude fabrieksloods, terwijl ons huis een gewoon huis is. Dat is ook de verrassing. Voor het huis staande, verwacht je binnen niet een industriële sfeer als in een loft.

 

Voor de gehele PUBLICATIE klik op deze link: Ons huis in Elle Decoration Country door Hotze Eisma en Reini Smit

Ons Huis en Tuin zijn één geheel.

Achter in de tuin bevindt zich Ad zijn atelier. Klik op deze link voor meer foto’s van ons huis

 

 

Keukens creëeren is mijn grote passie.

In de keuken zijn begrippen als orde, opruimen en praktisch inrichten van groot belang. Ik wilde geen traditionele keuken en heb verweerd en gebrand staal gebruikt in combinatie met glas en hout. De aanrecht en gootsteen is van beton met antraciet pigment. Voor de kastdeuren 4 tinten grijs met antraciet gekozen. De nieuwe rvs afzuigkap heb ik ‘ontmanteld’ en met autolak bespoten. Het industriële effect was bereikt. 

 

 

REPORTAGE over ons huis in VT WONEN _ BINNENKIJKEN

Klik op deze link: Reportage over ons huis in  VT Wonen Binnenkijken 

 

Ad zijn Kunst in Huis laat nog meer van onszelf zien.

De kunst die in jouw huis hangt geeft vaak een goede indruk van wie jij bent, waar je van houdt en waar je graag naar kijkt. 

In ons huis hangt de kunst van mijn man Ad Groot. Alles is op elkaar afgestemd: Huis en zijn Kunst is één verhaal. Twee keer per jaar hebben we Open Huis en Open Atelier. Veel van zijn schilderijen zijn niet opgespannen waardoor zijn werken als wandkleden overkomen. Meer over Ad en zijn werk is te zien op zijn site: http://www.adgroot.nl