EVEN VOORSTELLEN

Ik studeerde af als fashion designer op de Rietveld Academie in Amsterdam en maakte in Parijs, waar ik 25 jaar gewoond en gewerkt heb, carrière bij internationale modehuizen zoals Jean Paul Gaultier, Cerruti en M+F Girbaud. De Franse en Italiaanse stijl hebben bijgedragen aan mijn smaak die is te omschrijven als puur, natuurlijk, warm en sfeervol. Door altijd dichtbij mezelf te blijven, voegde ik iets speciaals toe aan de ontwerpen die ik maakte voor anderen, en later ook voor mijn eigen label.

 

Nu terug in Nederland gebruik ik mijn ontwerp vaardigheden als interieur vormgever. Of ik nu een huis inricht of een jurk ontwerp, de principes zijn hetzelfde. Het gaat om kleuren, stoffen en vooral het mixen van materialen en structuren. Een gevoel van rust kun je creëren met een pure basis, mooie meubels en warme kleuren.

 

huis en tuin zijn een geheel / atelier van Ad achter in de tuin

foto’s van ons huis

Ik werk veel samen met mijn man, beeldend kunstenaar Ad Groot. Hij is meester schilder en kan muren en hout op zo’n manier bewerken dat een verweerd effect wordt bereikt. https://www.adgroot.nl/

Sinds januari 2020 is er een samenwerking tot stand gekomen met het innovatieve architecten bureau Natrufied. Zij werken met bio-basesd materiaal en hun focus is om de natuur betrekken in hun projecten. https://www.natrufied.nl/

 

 

 

artikel over ons huis in Binnenkijken van de VT Wonen

Reportage over ons huis in  VT Wonen Binnenkijken

 

 Stromend Water ( 220 x 135 / olieverf ) – Ad Groot

www.adgroot.nl