De hal industrieel ingericht

 

 

Het entree is gelijk industrieel van sfeer door de mix van materialen als staal en hout. De vele lagen afgekrabde verf van een 100-jaar oude trap is zeer sfeer bepalend. De betonnen vloer maakt het helemaal af. Gelijk als je binnen komt in ons puntdak-huis wordt je door deze industriële style verrast.

Betonnen vloer

Stoere betonnen vloer gecombineerd met zachte grijs- en taupe tinten. Door tegenstellingen in kleur en materiaal, raken sfeer en stemming in balans. 

De verweerde wanden geven het huis de industriële sfeer.

Verweerde wanden in contrast met staal en hout. Vintage spiegel op straat gevonden in Parijs, in contrast met design keramiek.

Industriële side-table naar eigen ontwerp op maat gemaakt. Het met een verweerd effect houten bovenblad, is door Ad geschilderd. Vintage objecten als de lamp en de houten opbergkisten, accentueren de industriële sfeer

 

Industriële Keuken

De gebruikte materialen zijn een mix van beton, staal, glas, zink en hout. Dé typische materialen mix voor een industriële keuken. De vier grijstinten en het betonnen aanrechtblad met antraciet pigment maken het een spannend geheel. Het zink voor de kastdeuren is verweerd gemaakt. De betonnen vloer is heel praktisch voor een keuken.

 

 

In de keuken heb ik veel staal en koper gebruikt. Alle handvatten zijn van koperen leidingen of van staal

 

stalen handvat keukenkast

 

Alle principes van ons eigen INDUSTRIELE huis toegepast, om in deze prachtige oude boerderij in Graft, toch een moderne KEUKEN te plaatsen. Deze zwarte MODERNE keuken met STALEN aanrechtblad en BETONNEN tegelvloer maakt het plaatje helemaal af.

 

Deze industriële stalen deur is op maat gemaakt. Het is een van dé eye -catchers die aan ons “puntdak-huis” een industriële sfeer geeft. 

 

De vintage vitrinekast accentueert de industriële sfeer.

Kies je voor industrieel dan zijn vintage kasten, lampen en allerlei authentieke vintage meubels noodzakelijk. Pure stoere materialen als hout, staal en glas in combinatie met vintage is dé sleutel.

 

industriële kruk uit Frankrijk

 

Industriële badkamer 

 

BETONNEN waskom is ambachtelijk gemaakt. Het houten blad is gemaakt van de oude houten vloer uit de woonkamer. RECYCLING van eigen materialen. Mijn man, beeldend kunstenaar Ad Groot, heeft de planken met 6 verschillende tinten wit, laag over laag, aangebracht.

 

Fonteintje in het toilet

 

In de wc hebben we gekozen voor een eigen ontwerp: een op maat gemaakt fonteintje van cortenstaal met een ouderwetse koperen kraan. De muur is geschilderd door Ad met verschillende transparante lagen over elkaar. Zo verkrijg je het beton-ciré effect. 

 

Accessoires zijn van groot belang om nog meer sfeer aan een woning te geven. Op iedere plek in ons huis bevindt zich handgemaakt keramiek.

 

 

Lampen geven heel veel sfeer in huis. In ons huis heb ik veel industriële –en vintage lampen. Deze papieren lamp van Hay is prachtig in contrast.

 

 

 

 

 

 

 

 

.