Annejet: Ik verhuisde van een compact, jaren negentig stadsappartement met betonnen muren en lage plafonds naar een grote, hoge zolderetage uit 1916 vol balken en allerlei vormen ramen aan de rand van het bos. Mijn spullen oogden opeens heel klein en verweesd in al die ruimte. En ik eigenlijk ook! Wilma hielp mij weer orde te scheppen in de chaos en mijn oude stijl en smaak te combineren met een nieuwe stijl, die past bij mijn nieuwe onderkomen. Wat ik vooral waardeerde was haar grote expertise en haar flexibiliteit: een dure designlamp combineert ze met gemak met een IKEA-bank en een oud erfstuk. En door alles heen houdt ze een aanstekelijk goed humeur en een hele positieve energie: het was een feest om met haar dit avontuur aan te gaan.

Keuken in een boerderij in Graft

keuken van Han en Mirjam in een mooie oude boerderij in Graft

Han en Mirjam: 
Toen we onze leefkeuken wilden gaan verbouwen, hadden we eigenlijk geen idee wat we wilden. We wisten alleen dat het iets totaal anders moest zijn. Wilma heeft ons geweldig geholpen – eerst met de indeling, toen met het uitkiezen van de materialen en vervolgens met de uitstraling van het geheel. Wat we vooral heel prettig vonden is dat ze met ons mee ging naar winkels en keukenzaken. De keuze daar is zo enorm dat je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Dan is deskundige hulp echt welkom. Alles bij elkaar hebben we nu een prachtige leefkeuken waar we heel tevreden mee zijn.  


Restaurant Parallel in Amsterdam

Imre Swaanswijk:

Wilma heeft ons geweldig geholpen met de styling van ons Restaurant Parallel in Amsterdam. Wij zijn nog steeds erg blij met de harmonie in de uitstraling. Haar grote kracht is het aanvoelen van de stijl die bij de klant past. Wilma is sterk in de keuze van materialen, vormen en kleuren. Bij veel aankopen is ze met ons meegegaan zodat we ter plekke de juiste beslissingen namen. Het gebruik van natuurlijke materialen en haar duurzame keuzes was voor ons erg belangrijk.

Judith: 
Mijn grootste probleem was dat niets in mijn woonkamer echt bij elkaar leek te passen. Het lukte maar niet om er eenheid en rust in te krijgen. Wilma heeft me daar enorm mee geholpen. Eerst bracht ze mijn wensen in kaart, en toen zijn we gaan shoppen en hebben samen kleuren en materialen uitgezocht. Zij kwam met ideeen waar ik zelf echt nooit op zou zijn gekomen.  Uiteindelijk is ze van het begin tot het einde betrokken geweest en nu heb ik een woonkamer waar ik iedere dag van geniet.